Profile

Join date: Sep 30, 2022

About

Är köksblandare med ett handtag bättre?


Svaret på frågan "Är kranar med ett handtag bättre" beror på vilken typ av kran du använder. Enkelgreppskranar kräver bara ett hål och är därför lättare att använda. Enkelgreppsblandare är särskilt populära i mindre badrum eftersom de tar mindre plats. Dessutom kan en kran med ett handtag slås på genom att använda din handled eller armbåge.


Lätt att använda


Enkelgreppskranar är också lättare att använda än sina motsvarigheter med dubbla handtag. De kräver ingen separat pip, och de är lättare att vända för seniorer och personer med artrit. Du kan välja mellan flera ytbehandlingar, från krom och nickel till borstad nickel. Enkelgreppsblandare kan användas i badrum med enkelhandfat, medan dubbelgreppsblandare kräver två hål.


Kontrollera efter läckor


Enkelgrepps kranar är lättare att byta eftersom de har en frontplatta som täcker oanvända hål. Enkelgrepps kranar kan installeras i hål på sju-sextondels-tum och mindre. Ett 1,5" hål är dock en svårare installation. Det är viktigt att kolla efter läckor innan du byter kran.


Enkelgrepps kranar är lättare att rengöra och de tar inte upp så mycket bänkyta. De har också färre sanitära hörn, vilket är användbart om du har små barn. De kan också vara enklare att använda och kan enkelt installeras i ditt badrum eller kök. De kan också designas med en enkel, användarvänlig design, så att de inte ser skrymmande eller malplacerade ut.


Har en neddragbar spruta


Enhandtags köksblandare mässing finns i en mängd olika stilar, ytbehandlingar och alternativ. Du kan till exempel välja en Delta-kran som är gjord av mattsvart eller krom, och en som är gjord av rostfritt stål. Du kan också köpa en som har en neddragbar spruta.

Y
Yurisa Marlena

Yurisa Marlena

More actions